Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/www/test.drageflyveren.dk/configuration.php:1) in /home/www/test.drageflyveren.dk/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/www/test.drageflyveren.dk/configuration.php:1) in /home/www/test.drageflyveren.dk/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/test.drageflyveren.dk/configuration.php:1) in /home/www/test.drageflyveren.dk/libraries/joomla/session/session.php on line 426
Alex : Forbereder Compound Cody workshop
   
Text Size

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/test.drageflyveren.dk/configuration.php:1) in /home/www/test.drageflyveren.dk/components/com_community/libraries/core.php on line 611

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/test.drageflyveren.dk/configuration.php:1) in /home/www/test.drageflyveren.dk/components/com_community/libraries/core.php on line 585

Om mig

Basis informationer

Køn
Mand
Fødselsdag
27/09/1975
Om mig
Vild med drager

Kontakt informationer

By
Ry
Land
Denmark
Website
www.windfun.dk

Forum

Signatur
Alex

Grupper

 • Ingen tilmeldte grupper.
Alex

Alex

Forbereder Compound Cody workshop
- 6 år siden
 • Medlem siden
 • Torsdag, 05. november 2009 13:57
 • Sidst online
 • 2 år siden
 • Profilvisninger
 • 39,349 visninger
 • Alex svarede på tråden Sv: drageflyveren.dk halter i forummet.
  Jeg har forsøgt at rette lidt op på drageflyveren.dk, uden held.
  Tvært imod, så bliver vi ved med at blive hacket og presset af tåber som ikke vil os noget godt.
  I samråd med vores hosting selskab prøver jeg nogle sidste redningsplaner. Lykkedes de ikke, kan vi ende ud i at skulle starte helt fra scratch. Jeg håber dog på at vi kan redde alle brugerdata og forum indlæg med over på et evt. nyt site.
  Skal vi ud i at lave et nyt site, er jeg nået til den konklusion at det bliver et site, primært indeholdende forum, da det er den klart mest brugte funktion, og kræver minimal vedligeholdelse.
  Læs mere...
  kunena.post 808 dage siden
 • events Alex har tilføjet en ny begivenhed Hirtshals Dragefestival 2015 i Festival i Danmark
 • Alex svarede på tråden Sv: Hirtshals Dragefestival. i forummet.
  Pressemeddelelse / ”Hirtshals Dragefestival på Leret ”
  I dagene 1. – 2. august kl. 10-16 afholdes Hirtshals Dragefestival.
  ”Også i år vil vi afholde Hirtshals Dragefestival på ”Leret” ved Kystvejen” fortæller turistchef Laila Zielke. ”Vi håber at rigtig mange børn og voksne har lyst til at være med i løjerne, for det er muligt selv at bygge drager eller at medbringe sin egen”.
  Igen i år har Hirtshals Turistforening samarbejdet med professionelle drageflyvere omkring arrangementet og kan præsentere to dage med sjove aktiviteter. Blandt andet opsætning af kæmpe-drager, karameludkast fra dragefærge og bamse-faldskærmsudspring. Så husk at medbringe familiens modige bamser!
  ”Vi har i år valgt at lægge dragefestivalen i august, efter at vi desværre måtte udsætte arrangementet i maj. August er et tidspunkt på året hvor vi ved, at også mange turister, især tyske gæster, vil kunne deltage - vi håber, at der bliver et festligt skue på himlen over ”Leret” og at vi får perfekt drage-vejr”, slutter Laila Zielke.
  Der bliver mulighed for at lære at bygge sin helt egen drage på drageworkshoppen. Søndag vil der være bedømmelse og præmie for flotteste og bedst flyvende drage. Har man ikke mod på selv at bygge sin drage, så holder KiteSale-butikken åbent på pladsen begge dage. I butikken findes alle slags drager; store, små, sjove og i flotte farver.
  Dagene byder ud over drage-workshop, konkurrencer og bamseudspring også på en flot opvisning af amerikaner- og specialbiler fra Nordsø Car Club. De flotte biler vil kunne beundres søndag den 2. august.


  Tid: 1. og 2. august kl. 10-16
  Sted: ”Leret” v/Kystvejen, Hirtshals
  Kontaktperson: turistchef Laila Zielke, mobil 40 37 19 97, Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.
  Læs mere...
  kunena.post 942 dage siden
 • Alex svarede på tråden Sv: drageflyveren.dk halter i forummet.
  Wow, der rundede drageflyveren.dk lige 3300 medlemmer.... desværre var over 3000 af dem spammere. Der er nu IGEN ryddet op, samt slettet mere end 4000 spam indlæg i forum.
  Kampen fortsætter, og vi har mere end nogensinde brug for den nye udgave af drageflyveren. Jeg arbejder på sagen...
  Læs mere...
  kunena.post 973 dage siden
 • Alex oprettede en ny tråd Hirtshals Dragefestival. i forummet.
  Hirtshals dragefestval i pinsen er aflyst. Efter sigende bliver det i stedet først i august... Følg med her på siden
  Læs mere...
  kunena.post 1011 dage siden
 • events Alex har tilføjet en ny begivenhed Blokhus Dragefestival i Festival i Danmark
 • events Alex har tilføjet en ny begivenhed Rømø Dragefestival i Endags arrangement i Danmark
 • Alex svarede på tråden Sv: Nordjysk Nytårsflyvning i forummet.
  Arbejd arbejd.
  Læs mere...
  kunena.post 1147 dage siden
 • events Alex har tilføjet en ny begivenhed One Sky One World 2014 i Endags arrangement i Danmark
 • Alex svarede på tråden Sv: launch af kite/lifters i forummet.
  Hvordan tager du de store drager ned Per?
  Jeg går dem normalt ned med en blok på linen.
  Det kræver selvfølgelig også sine kræfter, men linen kræver herefter ingen kræfter at binde op eller hale ind. Jeg har en bremse liggende som jeg godt nok aldrig har brugt, men den burde kunne klare tyndere liner. Jeg skal lige finde den og finde ud af hvilken model det er.
  Læs mere...
  kunena.post 1331 dage siden

Venners placering

Eventlist

Alex has not joined any events yet.