Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/www/test.drageflyveren.dk/configuration.php:1) in /home/www/test.drageflyveren.dk/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/www/test.drageflyveren.dk/configuration.php:1) in /home/www/test.drageflyveren.dk/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/test.drageflyveren.dk/configuration.php:1) in /home/www/test.drageflyveren.dk/libraries/joomla/session/session.php on line 426
Nye funktioner
   
Text Size

Nye funktioner

PDFUdskrivEmail

{#advanced_dlg.resize_image_alt}

Vi har nu opgraderet vores community software til nyeste version, og oven i hatten fået en række nye funktioner.

 • En længe savnet og med glæde ventet funktion, er multi-upload af billeder. Hvor billederne indtil nu har skulle hentes enkeltvis og derefter uploades, er det nu muligt at trække uanede mængder af markerede billeder på din pc, direkte over i albums på din profilside! Billedstørrelsen skal naturligvis stadig overholdes.
 • Geotagging af albums. Hvis du tidligere har angivet hvor dine albums er taget, er dette sket automatisk. Ellers kan du foretage dette manuelt. Det går i alt sin enkelthed ud på at man på et kort kan se hvor billederne i albummet er taget.
  Også videoer kan nu geo-tagges.
 • Nyt fotoalbum. Fotoalbums har fået et lidt nyt design, hvor det bl.a. er muligt at se en del af fotoalbummet i en "filmstrip" under det billed man ser, så det er hurtigere af navigere hen til et ønsket billed.
 • Event tilkendegivelser. Det er nu muligt i vores kalender at tilkendegive om man ønsker at deltage eller ej i de enkelte events. Dette har også tidligere været muligt, men er nu blevet endnu nemmere.
 • Event invitationer. Nu vil du under de enkelte events kunne se om du er blevet inviteret, og herfra sende din tilkendegivelse.
 • Event kalender. På kalender siderne, er der nu tilføjet en egentlig kalender, som hurtigt giver et overblik over events i en given måned.
 • Multi-beskeder. Vores PM (Private message/Privat besked) funktion bliver flittig brugt, og nu bliver det endnu nemmere. Nu kan man nemlig ikke bare sende sin besked til én, men til lige så mange profiler man har lyst til!
 • Del med Facebook. Ligesom på Facebook, kan man her på drageflyveren.dk benytte sig af statusopdateringer. Og nu er det muligt med et enkelt klik at dele denne direkte med sin Facebook profil.

 • Mere privatliv. Det er nu blevet muligt at indstille endnu flere funktioner på sin profil til forskellig privatlivs niveu. Og du kan selv vælge hvilke email-notifikationer du ønsker at modtage fra drageflyveren.dk.

 • Plus en del flere forbedringer, som du måske ikke umiddelbart vil bemærke, men som altsammen er med til at forbedre oplevelsen og hastigheden på drageflyveren.dk

Vi håber at den løbende opdatering og forbedring af sitet gør at vi alle vil bruge drageflyveren.dk til det sted på nettet hvor drageflyvere mødes.