Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/www/test.drageflyveren.dk/configuration.php:1) in /home/www/test.drageflyveren.dk/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/www/test.drageflyveren.dk/configuration.php:1) in /home/www/test.drageflyveren.dk/libraries/joomla/session/session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/test.drageflyveren.dk/configuration.php:1) in /home/www/test.drageflyveren.dk/libraries/joomla/session/session.php on line 426
Om drageflyveren.dk
   
Text Size

Om drageflyveren.dk

PDFUdskriv

Velkommen til drageflyveren.dk

drageflyveren.dk er samlingsstedet for danske drageflyvere. Hvad enten du flyver med 1, 2, 3, eller 4 liner, nyder dragerne fra en strandstol, er hyperaktiv med trickdrager, eller ræser hen over stranden med kæmpe powerdrager, ja så er drageflyveren stedet hvor vi mødes.

drageflyveren.dk er også stedet hvor vi deler hinandens historier, billeder, og video. Her kan alle kigge med, og hvis du selv ønsker at dele noget med os, så er det blot at oprette sig som bruger. Det er ganske gratis, og du bestemmer selv hvor omfattende din profil skal være. dragelinen.dk er nemlig et slags mini-facebook. Det er muligt at dele med hinanden, dele med alle, eller blot være sig selv.
Du kan som bruger også oprette arrangementer i kalenderen, sælge/købe i brugtmarkedet, eller fortælle andre hvor/hvornår du flyver, så vi også kan mødes ude i marken.

drageflyveren.dk er opbygget af primært gratis open source programmer, hvilket gør det meget billigt at drive sitet. Helt gratis er der dog ikke meget der er, og derfor har vi også brug for sponsorer. Så klik på sponsorbannerne på sitet, og støt vores sponsorer, de støtter nemlig os.
Som medlem på drageflyveren.dk kan du også opnå flere rabatter. Se mere i vores FAQ via top-menuen.

Det er ikke nogen hemmelighed at drageflyveren.dk forsøger at overtage arven fra drageportal.dk som valgte at lukke pr. 1. august 2010. Det kan kun lade sig gøre ved hjælp af dig, og dine dragevenner. Det er nemlig brugerne der opbygger drageflyveren.dk ved at fylde det med historier, debatter, billeder, videoer og meget andet. Så brug sitet, og kom gerne med forslag til hvordan vi sammen kan forbedre sitet.

drageflyveren.dk drives af undertegnede, som har fløjet med drager hele livet, og på prof plan siden 1989.

 

 Alex Sørensen, Administrator.